Κοβάσεβιτς : «Ο Μιλόγεβιτς κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα στον Ερυθρό Αστέρα»

Κοβάσεβιτς : «Ο Μιλόγεβιτς κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα στον Ερυθρό Αστέρα»

Αποθέωσε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς σε δηλώσεις του σε μέσο ενημέρωσης της Σερβίας ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έκανε δηλώσεις σε σερβική ιστοσελίδα μιλώντας κατά κύριο λόγο για τον Ερυθρό Αστέρα και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας του Βελιγραδίου λέγοντας ότι κάνει εξαιρετικό δουλειά.

Ακόμη, ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε και για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς τονίζοντας ότι μπορεί να πάρει ευκαιρία στην Εθνική Σερβίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Blicsport:

Για τον Τζούρτζεβιτς αλλά και τους Μάριν και Βούκοβιτς: «Μετά τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς θεωρώ ότι μπορεί να πάρει ευκαιρία και στην Εθνική και να προσφέρει. Νομίζω ότι η Εθνική Σερβίας μπορεί να τον υπολογίζει για την συνέχεια. Από παίκτες από Σερβία θα ανέφερα και τον Μάρκο Μάριν αν και έπαιξε στην Γερμανία. Είναι παίκτης πολύ καλού επιπέδου. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς από την άλλη πήγε στη Βερόνα με δανεισμό αλλά επίσης είναι ένας καλός παίκτης. Παίκτης με ποιότητα».

Για τον Ερυθρό Αστέρα και τον Μιλόγεβιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μία καλή ομάδα που την καθοδηγεί ένας πολύ καλός τεχνικός, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Έχει δείξει την αξία του και στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετική η δουλειά του Μιλόγεβιτς. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν καλός στην Ευρώπη και ο τίτλος είναι κοντά. Αξίζουν εύσημα και στον γενικό διευθυντή Ζβένταν Τέρζιτς. Ο Μιλόγεβιτς έχει κάνει πολύ καλό κοουτσάρισμα».

Για την πληροφόρηση ότι ο Μιλόγεβιτς θα είναι τεχνικός του Ολυμπιακού από τον Ιούνιο και μετά: «Είναι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και εμείς έχουμε προπονητή. Είμαστε δύο σωματεία αδερφικά. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα ήταν σωστό και πρέπον να σχολιάσω κάτι επί των αναφορών αυτών. Θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος».

Για το εάν θα έρθει παίκτης στον Ολυμπιακό από τον Ερυθρό Αστέρα: «Κάνετε πλάκα. Θα σας πω μόνο ότι ο Αστέρας έχει ενδιαφέροντες παίκτες. Παίκτες με ποιότητα. Πραγματικά καλούς παίκτες. Δεν θέλω να πω κάποιον συγκεκριμένο γιατί εάν το κάνω θα μου πουν, ο Ντάρκο φέρνει παίκτη στον Ολυμπιακό».

Για τον Μπεν και τον Ζντιέλαρ που παίζουν Σερβία και ήταν στον Ολυμπιακό: «Το σερβικό ποδόσφαιρο ανακάμπτει διαρκώς και ανεβάζει ποιότητα. Και οι δύο είναι καλοί παίκτες. Δεν βρήκαν χώρο και χρόνο στον Ολυμπιακό και πήγαν αλλού. Θεωρώ ότι ήταν καλές μεταγραφές για τις ομάδες τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ