Δύο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μέσα σε μια εβδομάδα

Δύο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μέσα σε μια εβδομάδα

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ άνοιξε τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποκλείσει την Μαρσέιγ μετά και την δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά στην Τούμπα με 1-0. Το «αντίο» του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη «ξεκλείδωσε» τις ημερομηνίες για την διεξαγωγή των επαναληπτικών ημιτελικών του Κυπέλλου και όλα δείχνουν πως μέσα σε μια εβδομάδα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα λύσουν τις διαφορές τους για μια θέση στον τελικό του θεσμού.

Ως γνωστόν ο πρώτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Μεγάλη Πέμπτη με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και πλέον από την στιγμή που υπάρχει ανοικτή η επόμενη εβδομάδα, εκεί που θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αναμένεται να οριστεί στις 28 του μήνα η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, και αντίστοιχα το άλλο ζευγάρι της Λαμίας με τον ΠΑΟ.

Ακόμη πάντως και αν για κάποιο λόγο η ΕΠΟ αποφάσιζε ή αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει αυτή την ημερομηνία το πιθανότερο είναι πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αγωνιστούν έτσι και αλλιώς στις 28 Απριλίου μια και υπάρχει το μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα που αναβλήθηκε μετά το αίτημα του δικεφάλου του βορρά εξαιτίας των αγώνων με την Μαρσέιγ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ