Ο Μαυροβούνιος, Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της Λεωφόρου, Πορτογάλος στο Άρης – ΠΑΟΚ

Ο Μαυροβούνιος, Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της Λεωφόρου, Πορτογάλος στο Άρης – ΠΑΟΚ

Ο γνώριμος Μαυροβούνιος, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο στο Άρης-ΠΑΟΚ.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, καθώς η ΚΕΔ ανακοίνωσε τα ονόματα των ανθρώπων που θα διευθύνουν τα παιχνίδια.

Το βλέμμα όλων φυσικά, στο ντέρμπι των «αιωνίων» το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο (17/4, 21:30) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Όπως γνωστοποίησε η ΚΕΔ, το «παρών» στο ντέρμπι θα δώσει ο γνώριμος πλέον, Μαυροβούνιος, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, έχοντας βρεθεί και στην 1η αγωνιστική των playoffs στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Μαυροβούνιος ήταν και στο φετινό Ιωνικός – Ατρόμητος 2-1, ενώ πέρυσι διηύθυνε τους αγώνες Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0 και ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-1.

Στο VAR θα είναι ο Δανός, Μόργκεν Κρογκ.

Από εκεί και πέρα, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ θα «σφυρίξει» ο Πορτογάλος, Λουίς Γκοντίνιο, ο οποίος ήταν φέτος στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-1 για την 20η αγωνιστική (30/1/2022). VAR στην αναμέτρηση θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες.

Στους «Ζωσιμάδες» για το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ θα δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μανούχος.

Τέλος, για τα playouts, στο Απόλλων Σμύρνης – Βόλος θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, με VAR τον Βασίλη Φωτιά, στο Λαμία – Ιωνικός θα βρεθεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με VAR τον Δημήτρη Καραντώνη, ενώ στο Παναιτωλικός – Αστέρας το «παρών» θα δώσει Γκορτσίλας, με VAR τον Ζαμπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ