ΟΦΗ: Εκτός ο Ντε Γκουζμάν εν όψει Ατρομήτου

ΟΦΗ: Εκτός ο Ντε Γκουζμάν εν όψει Ατρομήτου

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (15/4) με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και τίθεται εκτός εν όψει Ατρομήτου.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει της Κυριακάτικης (17/4, 15:30) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Superleague.

O Nίκος Νιόπλιας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Φιορίν Ντουρμισάι και Μαικ Φαν Ντάινεν, που ακολούθησαν για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και δεν υπολογίζονται.

Πάντως ένα ακόμα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον ΟΦΗ, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (15/4) ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν αποχώρησε, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός μάχης για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ: 

«Χωρίς τον Jonathan De Guzman ολοκληρώθηκε η σημερινή (15/4) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία ενόψει
του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Ολλανδός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού ποδιού και άρχισε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Fjorin Durmishaj, με τον Mike van Duinen να συνεχίζει και σήμερα θεραπεία.

Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μεσαίων σχέσεων, ενώ έμφαση δόθηκε και σε στατικές φάσεις.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (16/4), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ