Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Φράισλ (vids)

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Φράισλ (vids)

Οι Γερμανοί επιμένουν ότι ο 28χρονος τερματοφύλακας της Σάλκε βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του πειραϊκού συλλόγου.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό και τον Μάρτιν Φράισλ, τον 28χρονο τερματοφύλακα που μένε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Σάλκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Bild σε σημερινό της ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες καλοβλέπουν την περίπτωση του Αυστριακού πορτιέρο και έχουν σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική τους λίστα το όνομά του. Εκτός από τον πειραϊκό σύλλογο, στο κόλπο για την απόκτηση του Μάικλ Φράισλ, σύμφωνα με τους Γερμανούς, βρίσκονται επίσης οι Ρέιντζερς και Νόριτς.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 23 συμμετοχές και έχει κρατήσει 8 φορές το μηδέν. Στις 25 Σεπτεμβρίου (σ.σ στο εκτός έδρας ματς με την Χάνσα Ρόστοκ), αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός στη φετινή σεζόν και δεν ξαναβγήκε από την 11άδα της Σάλκε. Το συμβόλαιό του όμως ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι και δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό με τους Βασιλικούς Μπλε.

Ο Φράισλ το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα, με την Bild να τον μπλέκει με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις δύο ομάδες του Νησιού. Ο Αυστριακός πορτιέρο εκτός από την Σάλκε, έχει αγωνιστεί επίσης στις Μποτοσάνι, Σαφχάουζεν και Ντε Χαανγκ,

Ο 28χρονος τερματοφύλακας έχει φορέσει τα… γάντια της ρουμανικής Μποτοστάνι, υπερασπιζόμενος την εστία της για 15 ματς. Στη συνέχεια ακολούθησε η περιπέτεια στη Σαντχάουζεν, όπου και κατέγραψε συνολικά 45 συμμετοχές. Από τη Γερμανία, μετακόμισε στην Ολλανδία και την Ντε Χαανγκ, με τη Σάλκε να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2021, έναντι 700.000 ευρώ.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ