Τι αναφέρουν στη Γαλλία για Βαλμπουενά και Ολυμπιακό (pic)

Τι αναφέρουν στη Γαλλία για Βαλμπουενά και Ολυμπιακό (pic)

Οι Γάλλοι αναφέρθηκαν στο μέλλον του έμπειρου μεσοεπιθετικού.

«Ο Βαλμπουενά είναι μοναδικός, δεν υπάρχει άλλος σαν αυτός. Συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 χρονών. Δίνει τα πάντα, είναι εδώ και βοηθάει πάντα, θα ήθελα να παραμείνει», είχε δηλώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στις αρχές Μαρτίου για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του ο Ματιέ να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη σεζόν, με τους συμπατριώτες του Βαλμπουενά να θεωρούν δεδομένη την παραμονή του 37χρονου μεσοεπιθετικού στους Ερυθρόλευκους.

Ο Ματιέ μίλησε στη Γαλλία για την Μπορντό, η οποία παραπαίει στη Ligue 1 (19η, 26β.) και είναι πολύ πιθανό να υποβιβαστεί, με τον έμπειρο άσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «France Bleu», να εκφράζει τη σιγουριά του ότι θα παραμείνει στον Ολυμπιακό.

«Ο Γιρονδίνος, ο οποίος βαδίζει πλέον στα 37, θα υπογράψει σχεδόν σίγουρα νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως μας είπε. Έχει ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό και έτσι θα δει το Λυών-Μπορντό σε επανάληψη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας.

Ο Βαλμπουενά μπορεί να μην έπαιξε ποτέ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπορντό, αλλά προέρχεται από την ακαδημία των Γιρονδίνων και είχε φτάσει μέχρι την Κ19. Φέτος, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει 35 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, με 3 γκολ και 8 ασίστ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ