Παναθηναϊκός: Sold out η Λεωφόρος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Sold out η Λεωφόρος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τέλος τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.

Έπειτα από πολύ καιρό η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη από άκρη σε άκρη. Το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ έχει φέρει ξεσηκωμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού και στο Απόστολος Νικολαΐδης δεν θα πέφτει… καρφίτσα.

Όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι, τα εισιτήρια του ντέρμπι εξαντλήθηκαν και μάλιστα τις τελευταίες δύο μέρες όποιος προσπαθούσε να αγοράσει εισιτήριο μέσω ίντερνετ το σύστημα δεν του το επέτρεπε.

Υπάρχει μονάχα μια πιθανότητα αύριο το πρωί μετά τις 10:00 να προκύψουν προς ηλεκτρονική διάθεση κάποιες δεκάδες ακόμα εισιτήρια, που δεν θα ξεπερνούν τα 100, τα οποία αναμένεται να εμφανιστούν από τις επιστροφές των χορηγών και θα βγουν προς πώληση. Και όποιος προλάβει.

Το sold out πάντως στο Απόστολος Νικολαΐδης είναι δεδομένο και η Λεωφόρος θα είναι πιο γεμάτη και πιο… καυτή από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.

Το προηγούμενο sold out στη Λεωφόρο έγινε στις 7 Νοεμβρίου 2011, αλλά με το 90% της χωρητικότητας του γηπέδου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται εκείνο το βράδυ τον ΠΑΟΚ. Όσο για το τελευταίο sold out στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού με 100% χωρητικότητα;

Ήταν τον Αύγουστο του 2017 στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού από τότε έως σήμερα. Σε εκείνο με την Μπιλμπάο, για τα πλέι οφ του Europa League, με τους πράσινους να έχουν περισσότερους από 15.000 φιλάθλους τους στις εξέδρες.

Στη συνέχεια μετακόμισαν για δύο σεζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, πριν επιστρέψουν στη Λεωφόρο η οποία την τελευταία διετία είχε πέσει… θύμα του κορωνοϊού. Για πρώτη φορά από τότε το Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι κατάμεστο από άκρη σε άκρη, με όλα τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί εν όψει του αυριανού ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ