Τσάμπα το ταξίδι του Πογέτ

Τσάμπα το ταξίδι του Πογέτ

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το μεγάλο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ ο Γκουστάβο Πογέτ για να παρακολουθήσει μόνο τον... Πασχαλάκη.

Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να υποδέχεται αυτή την ώρα τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δίνει το παρών στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης», παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες «κιτρινόμαυρων» και «ασπρόμαυρων».

Προφανώς, ο Ομοσπονδιακός προπονητής ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τσεκάρει Έλληνες παίκτες για τις επικείμενες υποχρεώσεις του «γαλανόλευκου» συγκροτήματος. Μόνο που ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη… έκπληξη.

Στους 22 που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», υπάρχει μόνο ένας Έλληνας! Και αυτός είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο νεαρός γκολκίπερ υπερασπίζεται την εστία του δικεφάλου του βορρά και αποτελεί το μοναδικό… ελληνικό στοιχείο του ντέρμπι.

Ο Χερμάν Μπούργος δεν έχει ξεκινήσει Έλληνα παίκτη στην ενδεκάδα του, ενώ στον κιτρινόμαυρο πάγκο βρίσκονται οι Δεληζήσης, Μάνος και Σιαμπάνης. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Τσιγγάρας είναι στον πάγκο και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Δεν… έκατσε καλά το ταξίδι στον Γκουστάβο Πογέτ, με την απουσία των Ελλήνων παικτών να κάνει «μπαμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ