«Τελικός» για την ΑΕΚ στα Γιάννενα

«Τελικός» για την ΑΕΚ στα Γιάννενα

Μόνο με νίκη θα πρέπει να φύγει από τα Γιάννενα η ΑΕΚ, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για Ευρώπη.

Must win είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Μετά τις μεγάλες νίκες του Άρη και του Παναθηναϊκού, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά (18:00) για την 5η αγωνιστική των play offs είναι μονόδρομος για την Ένωση.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο αυτή τη στιγμή, καθώς βρίσκονται στο -5 από τον Άρη και στο -3 από τον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει πως οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα είναι καταστροφικό εν όψει και της συνέχειας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Νόρντιν Άμραμπατ και Όγκνιεν Βράνιες. Ο Μαροκινός άσος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Βόσνιος στόπερ αντιμετωπίζει διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Εκτός μάχης θα βρίσκονται και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα.

Από εκεί και πέρα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα δώσει κανονικά το παρών στον κρίσιμο αγώνα, ενώ στην αποστολή επιστρέφει και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ