Οι μηνύσεις, τα πριμ και η… Puma: Το παρασκήνιο που απομακρύνει τον Αλμέιδα από την Τσίβας

Οι μηνύσεις, τα πριμ και η… Puma: Το παρασκήνιο που απομακρύνει τον Αλμέιδα από την Τσίβας

Πολλά και διάφορα τα γεγονότα που... φρενάρουν την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Τσίβας Γουαδαλαχάρα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι το όνομα που κυριαρχεί στην «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, με τον Αργεντινό προπονητή να συγκεντρώνει αρκετούς πόντους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο 48χρονος κόουτς είχε μια πρώτη… κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά, με τους δυο άνδρες να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μετά και τον πρώτο κύκλο επαφών με τους υποψηφίους, θα αποφασίσει για τον εκλεκτό που θα αναλάβει τα… κλειδιά της ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα μετράει τέσσερις τίτλους στο Μεξικό και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της Τσίβας Γουαδαλαχάρα. Μετά και την απομάκρυνσή του από τη Σαν Χοσέ, πολλοί ήταν αυτοί που… ονειρεύτηκαν την επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας, αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Αιτία; Οι κάκιστες σχέσεις του με την οικογένεια Βεργκάρα που κατέχει τις μετοχές του μεξικάνικου συλλόγου. Όπως αναφέρουν διάφορα Μέσα, ο πρόεδρος Αμαούρι και ο Αλμέιδα βρίσκονται στα… μαχαίρια εδώ και καιρό, με την κόντρα τους να οδηγείται και στις δικαστικές αίθουσες.

Το γυαλί ράγισε και οι μηνύσεις έπεσαν «βροχή», καθώς η διοίκηση φέρεται να μην έδωσε στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές τα συμφωνηθέντα πριμ τόσο μετά την πρόκριση στον τελικό του CONCACAF Champions League, όσο και μετά την κατάκτηση του τροπαίου του 2018. Ο Αλμέιδα εξερράγη, επιλέγοντας τη νομική οδό για να διεκδικήσει τα πριμ.

Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτό το περιστατικό που οδήγησε στα άκρα τις σχέσεις του 48χρονου με τον πρόεδρο της Τσίβας. Στην προθέρμανση ενός αγώνα, ο Αλμέιδα έδωσε εντολή στους παίκτες του να εμφανιστούν με λευκά, αντιδρώντας για τη μη καταβολή των πριμ. Η κίνηση αυτή έφερε και την αντίδραση της Puma, που ήταν και ο βασικός χορηγός του συλλόγου.

Η κόντρα μεταξύ των δυο ανδρών δεν έχει… κοπάσει και φαντάζει απίθανο το ενδεχόμενο επιστροφής του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Τσίβας. Μια εξέλιξη που ευνοεί σαφέστατα και την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ