Μια… ανάσα από τον Αλμέιδα η ΑΕΚ

Μια… ανάσα από τον Αλμέιδα η ΑΕΚ

Όπως όλα δείχνουν, ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και θα μπει μαζί της στην «Αγια-Σοφιά».

Το θέμα του προπονητή της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Ματίας Χέσους Αλμέιδα να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να οδηγήσει την Ένωση στη νέα της εποχής με την είσοδο στην «Αγια-Σοφιά».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως έχει δώσει το «ok» για την επιλογή του Αργεντινού τεχνικού, μετά από τη συνάντηση που είχαν οι δυο τους προ ημερών στην Αθήνα.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν απομένουν τα διαδικαστικά για την ανακοίνωση του 48χρονου προπονητή, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση, θα παρακολουθήσει τα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-οφ, προκειμένου να αποκτήσει άποψη για το ρόστερ και να αποφασίσει για τις μεταγραφές

Ο Αλμέιδα δεν θα έρθει μόνος του, αλλά με τους βοηθούς του Ομάρ Ζαρίφ και Ντάνιελ Βέγα, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κάρλος Ρόμα, ο γυμναστής Γκίντο Μπονίνι, ο γιατρός Φάμπιο Αλβάρες και ο επικοινωνιολόγος (μεταξύ ομάδας και τεχνικού επιτελείου) Αγουστίν Σαλασάρ.

Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του εκτιμάται πως θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί η παρουσίασή του και η συνέντευξη Τύπου, όπου θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα τεθούν από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ