Επιστροφή Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό – Οι πρώτες επαφές και οι εξελίξεις

Επιστροφή Σωτήρη Νίνη στον Παναθηναϊκό – Οι πρώτες επαφές και οι εξελίξεις

Ο Σωτήρης Νίνης πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από τον Βόλο και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σωτήρης Νίνης πρόσφατα αποχώρησε από την ομάδα του Βόλου και βρίσκεται στην αναζήτηση της νέας του ομάδας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό στην ομάδα ουσιαστικά που τον ανέδειξε.

Ο 32χρονος πλέον Σωτήρης Νίνης πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου, ενώ και το 2014 είχε περάσει ξανά από τον Παναθηναϊκό για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Στην ομάδα της Μαγνησίας παρέμεινε για δύο χρόνια και αποχώρησε ως ελεύθερος, καθώς δεν κλήθηκε από την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του παλαιότερα έχει κάνει γνωστό πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν πως η διοίκηση του τριφυλλιού έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Σωτήρη Νίνη για την επιστροφή του στους πράσινους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι η έξοδος στην Ευρώπη και έπειτα από αυτή θα συζητηθεί ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, για αυτό και οι συζητήσεις για τον Νίνη, βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ