Πρόβλημα με Λουίς Φελίπε πριν από τον Παναιτωλικό στον ΟΦΗ

Πρόβλημα με Λουίς Φελίπε πριν από τον Παναιτωλικό στον ΟΦΗ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον ΟΦΗ πριν τον Παναιτωλικό, με τον Λουίς Φελίπε να αποχωρεί από την προπόνηση (27/4) με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Απρόοπτο πρόεκυψε στην σημερινή (27/4) προπόνηση του ΟΦΗ, καθώς ο Λουίς Φελίπε αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο, και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πριν από την διακοπή, ήταν σε καλή κατάσταση και σκόραρε συνεχώς, με τον Νίκο Νιόπλια να ευέλπιστει να τον έχει σύντομα ξανά στη διάθεση του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας: 

«Χωρίς τον Luiz Phellype ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.
Το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές της Κ19, Γιάννης Αποστολάκης, Νίκος Χαλκιαδάκης και Μανώλης Φαϊτάκης, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Ο Jon Toral ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Fjorin Durmishaj, συνεχίζοντας παράλληλα θεραπεία.

Ο Jonathan de Guzman έκανε θεραπεία, ενώ ο Νίκος Κοροβέσης απουσίασε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (30/4) με τον Παναιτωλικό, έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη του Πάσχα, στις 10:30».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ