Αυτοί είναι οι τρεις «μικροί» που προβιβάζονται στον Ολυμπιακό

Αυτοί είναι οι τρεις «μικροί» που προβιβάζονται στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, τρεις παίκτες της Κ-20 αλλά και παίκτες της Κ-17, αναμένεται να αναβαθμιστούν και να αρχίσουν άμεσα προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του, το πρωί της Δευτέρας (2/4) προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μεταξύ των οποίων και άνοδο παιδιών των τμημάτων υποδομής στην πρώτη ομάδα τουλάχιστον για τα υπολειπόμενα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος.

Ήδη είδαμε μέρος των αλλαγών να συντελούνται μετά την απομάκρυνση των Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά από την ομάδα του Ολυμπιακού και από ότι φαίνεται θα υπάρχει και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, ήδη είναι έτοιμοι να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα τρεις παίκτες από την Κ-20 των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τους Μάριο Βρουσάι, Νικήτα Νικολη και Απόστολο Μαρτίνη. Ο Βρουσάι (γεννηθείς το 1998) είναι ο μόνος που έχει εμπειρία από συνθήκες πρώτης ομάδας αφού είχε συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ενώ έχει συμμετάσχει και σε δύο ματς Κυπέλλου. Όσο για τους Μαρτίνη (αριστερός μπακ και γεννηθείς το 2001) και Νικολή (αριστερός μπακ-χαφ και γεννηθείς το 2002), θα είναι η πρώτη τους εμπειρίας σε επίπεδο ανδρών. Μάλιστα αναμένονται και άλλες «αφίξεις» καθώς θα δρομολογηθεί και προβιβασμός νεαρών παικτών από την ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού τις επόμενες μέρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ