Η ΑΕΚ καλείται να… ζήσει χωρίς τον Αραούχο

Η ΑΕΚ καλείται να… ζήσει χωρίς τον Αραούχο

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο Σέρχιο Αραούχο και προβληματισμός στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Τι κάνει η ΑΕΚ χωρίς τον Αργεντινό στις επάλξεις...

Όλα στραβά και ανάποδα στην ΑΕΚ την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, ήρθε και το πιο ισχυρό πλήγμα για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Ο Σέρχιο Αραούχο τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, σκορπώντας απογοήτευση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο Αργεντινός επιθετικός στάθηκε άτυχος στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα και μετά από τη θλάση στον προσαγωγό που υπέστη, θα χάσει τα εναπομείναντα ματς των playoffs.

Είναι μεγάλος ο πονοκέφαλος για την ΑΕΚ και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, καθώς μην ξεχνάμε πως η Ένωση παίζει τις τελευταίες της… ζαριές για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο δικέφαλος είναι στο -2 από τον Άρη και την 3η θέση που οδηγεί στο Conference League, με την απουσία του «Τσίνο» να περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. .

Με τον Σέρχιο Αραούχο στα πιτς, η ΑΕΚ χάνει πολλά και ενδέχεται να απωλέσει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κακά τα ψέματα, ο 30χρονος φορ είναι ο μοναδικός διασωθέντας (και) του εφετινού κιτρινόμαυρου… ναυαγίου. Δεν είναι μόνο τα 12 γκολ που έχει σημειώσει. Είναι η εικόνα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πάθος και η ενέργεια που βγάζει σε όλες τις αναμετρήσεις. Ο «Τσίνο» είναι ο ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» και η απουσία του από τα τελευταία ματς της σεζόν, φέρνει σε δύσκολη θέση τον δικέφαλο.

Ο απολογισμός χωρίς τον Αραούχο

Η ΑΕΚ δεν έχει μάθει να… ζει χωρίς τον Αραούχο. Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο 30χρονος επιθετικός έχει απουσιάσει από επτά αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Πέντε για το ελληνικό πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με τον «Τσίνο» εκτός σε αυτά τα ματς, η ΑΕΚ μέτρησε τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Τα δυο αρνητικά αποτελέσματα ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό (ΟΑΚΑ) και κόντρα στον Ολυμπιακό (Γεώργιος Καραϊσκάκης). Από την άλλη, οι δυο ισοπαλίες ήταν στο θεσμό του Κυπέλλου με Κηφισιά και ΠΑΟΚ.

«Συγγνώμη που σας αφήνω στην πιο σημαντική στιγμή για εμάς, σε αυτά τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Είμαι πολύ ήρεμος γιατί οι συμπαίκτες μου θα δώσουν το μάξιμουμ για να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο. Θα ειδωθούμε σύντομα στο στάδιο, μου λείπετε», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Αραούχο μετά και τη βαριά θλάση που υπέστη.

Τα αποτελέσματα χωρίς τον Σέρχιο:

  • Βόλος-ΑΕΚ 1-3
  • Λαμία-ΑΕΚ 0-2
  • ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-2
  • Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-0
  • ΑΕΚ-ΠΑΣ 2-0
  • Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1
  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0

Πρόβλημα με Αραούχο στην ΑΕΚ! | to10.gr

Στην τελική ευθεία των playoffs, η ΑΕΚ χάνει το πιο σημαντικό της όπλο. Είναι μεγάλη η απώλεια για την Ένωση, που καλείται να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό της μέλλον, δίχως τις υπηρεσίες του Σέρχιο Αραούχο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, το πως θα καλύψουν οι «κιτρινόμαυροι» την απουσία του Αργεντινού επιθετικού στα τελευταία κρίσιμα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ