Απόλλων Σμύρνης : Ενοχλημένος με Στόουκς ο Παράσχος

Απόλλων Σμύρνης : Ενοχλημένος με Στόουκς ο Παράσχος

Μπορεί ο Άντονι Στόουκς να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Γιώργος Παράσχος παραμένει ενοχλημένος με το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει ο Ιρλανδός.

Ο Απόλλων Σμύρνης έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία κόντρα στη Λάρισα (3-0) και ταξίδεψε στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ, ούτως ώστε να διεκδικήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή για το ματς με τους Ηπειρώτες βρέθηκε και ο Άντονι Στόουκς, που απουσίαζε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, διότι είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Ιρλανδός επιθετικός είχε ζητήσει άδεια μιας ημέρας περισσότερης από τους υπόλοιπους παίκτες, που είχαν ελεύθερο το περασμένο Σαββατοκύριακο, και αντ’ αυτού έλειψε ολόκληρη την εβδομάδα!

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση του Στόουκς, ο οποίος είχε υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα ουκ ολίγες φορές στην καριέρα του. Μένει να δούμε αν ο έμπειρος τεχνικός θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον πρώην επιθετικό της Σέλτικ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ ή αν θα τον «τιμωρήσει» με τον δικό του τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ