ΑΕΚ: Ο Οφρυδόπουλος «τελείωσε» τον Βράνιες – Η αποστολή για την Τούμπα (pic)

ΑΕΚ: Ο Οφρυδόπουλος «τελείωσε» τον Βράνιες – Η αποστολή για την Τούμπα (pic)

Ο Όγκνιεν Βράνιες έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στην Αθήνα έμεινε και ο Λε Ταλέκ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1/5, 21:00), με την αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος να κρύβει εκπλήξεις. Όγκιεν Βράνιες και Νταμιάν Λε Ταλέκ έμειναν στην Αθήνα παίρνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.

Στην Ένωση έχουν αποφασίσει να πορευθούν μέχρι το τέλος της σεζόν μόνο με όσους είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ομάδα και τα δίνουν όλα στις προπονήσεις. Ο αποκλεισμός των δύο δείχνει πολλά προφανώς για την εν γένει συμπεριφορά τους, προαναγγέλλοντας πιθανότατα και εξελίξεις για το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Αραούχο, Γέβτιτς, Σιμόες και Τάνκοβιτς που έχουν προβλήματα τραυματισμών ενώ στην αποστολή μπήκαν δύο παίκτες από τη Β’ ομάδα. Ο λόγος για τους Τζούντα Γκαρσία και Γιώργο Μουστακόπουλο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντάρκο Γέβτιτς και Σέρχιο Αραούχο ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Αντρέ Σιμόες πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τζούντα Γκαρσία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ