ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1: Έκαναν σεφτέ με Βέργο οι Αγρινιώτες (vids)

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 0-1: Έκαναν σεφτέ με Βέργο οι Αγρινιώτες (vids)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ χάρη σε γκολ του Νίκου Βέργου στο Ηράκλειο και πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play out της Superleague.

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε με πολλές απουσίες στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Superleague. Κι όμως, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να φύγει με το τρίποντο, επικρατώντας 1-0 χάρη σε γκολ του Βέργου στο 53′.

Έτσι, οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 36 βαθμούς, πλησιάζοντας στους 4 βαθμούς τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ παράλληλα πέτυχαν την πρώτη τους νίκηγ μετά από 4 ματς (3 ήττες, 1 ισοπαλία) και συγκεκριμένα από τις 6 Μαρτίου, όταν είχαν επικρατήσει με 2-1 στην έδρα του Ιωνικού.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς απειλώντας μόλις στο 3′. Ο Διαμαντής έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες για τους Κρητικούς. Στο 10′ ο Φελίπε έκανε το σουτ από τα αριστερά, αλλά ο Ανέστης μπλόκαρε την μπάλα ενώ στο 17′ ο Φελίπε έκανε το σουτ, ο Ανέστης απέκρουσε και στη συνέχεια ο Λάμπρου σκόραρε από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ.

Η ομάδα του Αναστασίου δημιούργησε τη μοναδική φάση της στο πρώτο μέρος στο 32′. Ο Βέργος έκανε το σουτ από τα αριστερά στην περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο Παναιτωλικός μπήκε φουριόζος στο δεύτερο 45λεπτο και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 49′. Ο Βέργος πήρε την κεφαλιά εντός περιοχής αλλά δεν βρήκε στόχο και ο Επασί στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα μπροστά από τον Ντουάρτε.

Ο Βέργος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και τελικά βρήκε το γκολ λίγο αργότερα. Οι Αγρινιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση με τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Επασί για το 1-0 του Παναιτωλικού στο 53′.

Ο ΟΦΗ ανέβασε ρυθμούς ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης και έχασε ευκαιρία στο 71′, με το σουτ του Μπαλογιάννη από τα αριστερά στην περιοχή να φεύγει άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νέιρα δεν βρήκε στόχο από πλεονεκτική θέση. Στο 78′ ο Κορνέλιους σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ, ενώ ο Ανέστης στο 84′ κράτησε όρθια την ομάδα του, αποκρούοντας το σουτ του Στάικου.

Ο ΟΦΗ πίεσε ως το τέλος αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον Νέιρα να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Λάμπρου και Φελίπε.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Μόρσεϊ, Ντουάρτ, Μεντόσα και Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ