Τσόλακ: «Θέλω να κλείσω την χρονιά με έναν τίτλο»

Τσόλακ: «Θέλω να κλείσω την χρονιά με έναν τίτλο»

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στην επιθυμία του να κλείσει τη σεζόν με έναν τίτλο αναφέρθηκε ο Αντόνιο Τσόλακ.

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε ο Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης εξέφρασε την επιθυμία του να κλείσει με έναν τίτλο η σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό που υπάρχει στην επίθεση.

Όσα είπε ο Τσόλακ:

Για το πώς νιώθει μετά από ένα σημαντικό γκολ: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ σε ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά το σημαντικότερο είναι η πρόκριση στον τελικό για εμάς, τους οπαδούς και θέλω να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο».

Με λίγες λέξεις πώς περιγράφει την χρονιά του, από το Champions League και το δανεισμό του στην Μάλμε, στους ευρωπαϊκούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου: «Δεν είναι μία απλή σεζόν. Αν το δει κανείς, είναι τρεις σεζόν σε μία. Ήταν ένα όνειρο ζωής να παίξω στο Champions League και ένα όνειρο ζωής να γίνω πρωταθλητής και το πέτυχα με την Μάλμε, αλλά ήταν και πολύ σημαντική η πορεία μας στο Conference League που φτάσαμε μέχρι τον προημιτελικό. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και στο τέλος της σεζόν. Θέλω να δείξω τι αξίζω στον ΠΑΟΚ, να πετύχουμε τον στόχο με την κατάκτηση του κυπέλλου στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και να πανηγυρίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Για το πώς βιώνει τον ανταγωνισμό στη θέση του με Ολιβέιρα και Άκπομ: «Πρώτα από όλα έχω πολύ καλή σχέση με τους παίκτες όπως ο Άκπομ και ο Ολιβέιρα. Αυτό συμβαίνει πάντα στις μεγάλες ομάδες όπως και στον ΠΑΟΚ όταν υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες. Ξέρουμε ότι ο καθένας θα έχει τις ευκαιρίες του μέσα στην προπόνηση και στους αγώνες και αυτό θέλω να εκμεταλλευτώ και εγώ. Θέλω να δείξω ποιος είμαι πραγματικά. Δείξαμε τον Νέλσον ότι μπορούμε να συνεργαστούμε ιδανικά μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε και στο γκολ του κυπέλλου και αυτό θέλουμε να κάνουμε και έως το τέλος της σεζόν».

Για το τι διαφορετικό περιμένει στο 6ο παιχνίδι με την ΑΕΚ μέσα στη σεζόν: «Δεν μπορούμε να δούμε πολλά διαφορετικά πράγματα από τους παίκτες και του προπονητές. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ είναι με έναν διαφορετικό προπονητή τελευταία και αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Είναι το πρώτο από τα 6 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πρέπει να τα δούμε όλα σαν έναν τελικό και να τα κερδίσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ