Οφρυδόπουλος: «Το παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό»

Οφρυδόπουλος: «Το παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε ως παιχνίδι της χρονιάς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά όχι από το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο τεχνικός της Ενωσης τόνισε ότι η ομάδα του έκανε καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και πλέον το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι «τελικός» για τους Κιτρινόμαυρους. «Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είναι για εμάς το σημαντικότερο της χρονιάς».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα. Ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε, σκοράραμε. Ήταν μια εξαιρετική προσπάθεια και συγχαίρουμε τους παίκτες μας, ωστόσο η ουσία είναι οι βαθμοί.

Είτε παίζουμε καλά, είτε άλλες φορές έχει τύχει να μην παίξουμε τόσο καλά, αυτό μετράει και δεν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κοιτάξουμε κατευθείαν το επόμενο ματς, τα πλέι οφ είναι πολύ δύσκολα και είμαστε τρεις ομάδες για δύο θέσεις, αν όχι για μία.

Σήμερα παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον ΠΑΟΚ που έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά, ίσως να δικαιούμασταν και κάτι παραπάνω. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είναι για εμάς το σημαντικότερο της χρονιάς».

Για τις απουσίες που είχε η ΑΕΚ: «Απουσίες είχαμε και οι δύο ομάδες. Μπορεί να δυσκολευτήκαμε στη διαχείριση στη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν ήταν μεγάλο το πρόβλημα. Εξάλλου, σημασία έχουν πάντα οι παρόντες και όχι οι απόντες».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Νορντίν Άμπραμπατ και τον πανηγυρισμό του Μαροκινού στο 0-1. «Τον Νορντίν τον εκτιμώ και τον σέβομαι όσο και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είναι τιμή μου που ήρθε να με αγκαλιάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ