Παραμένει ο εκνευρισμός για Καμπάκοφ στην ΑΕΚ

Παραμένει ο εκνευρισμός για Καμπάκοφ στην ΑΕΚ

Μία μέρα μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και στην ΑΕΚ συνεχίζουν να τα έχουν με τον διαιτητή Καμπάκοφ που θεωρούν πως έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα της Τούμπας.

Με το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είχε γίνει γνωστή από πλευράς ΑΕΚ η οργή που υπήρχε σε όλη την ομάδα για τον Βούλγαρο διαιτητή Καμπάκοφ. Παίκτες και πάγκος της Ένωσης τα είχαν με τον ρέφερι του ματς, κάνοντας λόγω μάλιστα για τη «χειρότερη διαιτησία που είχαμε φέτος».

Άποψη που διατηρούν και μία μέρα μετά, καθώς έχουν σφοδρά παράπονα από τη γενικότερη συμπεριφορά του Καμπάκοφ προς την ομάδα. Όπως έλεγαν από την ΑΕΚ, παρά τον κόσμιο τρόπο με τον οποίο του έγιναν τα παράπονα των διοικούντων των «κιτρινόμαυρων» για τη διαιτησία του, εκείνος επέμενε να φωνάζει την Αστυνομία και με απότομο τρόπο να κάνει πως ούτε καν ακούει τι του λένε οι άνθρωποι της Ένωσης.

Από την ΑΕΚ σημειώνουν πως τα παράπονα που του εκφράζονταν είχαν να κάνουν με τις έξι κάρτες σε παίκτες της ΑΕΚ και με πιο χαρακτηριστικό ότι έχει κιτρινίσει την τετράδα της άμυνας, με τις δυο κίτρινες στα δυο στόπερ να είναι σε νεκρό χρόνο και σε διακοπή του ματς.

Πολλά παράπονα είχαν επίσης από τη συνολική του στάση και με τα σφυρίγματα του στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το πλεονέκτημα που δεν άφησε στον Λιβάι Γκαρσια, αλλά και το φάουλ που όπως υποστηρίζουν δεν δίνει στην τελευταία φάση στον Τσούμπερ και μετά δίνει και κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ για δικό του φάουλ στην εξέλιξη της φάσης

«Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ότι περισσότερο μπορούσε για να δυσκολέψει την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη και συνολικά πρόκειται για τη χειρότερη διαιτησία που είχε μέχρι σήμερα η ΑΕΚ», λένε χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ.

Κάτι επιπλέον που καταλογίζουν από την ΑΕΚ στον Καμπάκοφ είναι ότι ενώ από την πρώτη στιγμή από το VAR του είπαν για το χέρι στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, ο Βούλγαρος τους έδινε χρόνο να ξαναδούν τη φάση και καθυστερούσε να πάει ο ίδιος σαν να ήθελε να το αποφύγει, αλλά και όταν πήγε σε μια ξεκάθαρη φάση εξάντλησε κάθε πιθανότητα να μην δώσει το χέρι βλέποντας όλα τα ριπλέι που του έδιναν.

Αυτό μάλιστα που κατά την επιστροφή συζητούσαν κυρίως οι ξένοι παίκτες της ΑΕΚ στο αεροπλάνο (ο εκνευρισμός παρέμενε εντονότατος χωρίς κανείς να θεωρεί τον Βούλγαρο ως τον μοναδικό υπαίτιο της μη νίκης) είναι πως είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο ματς να επιλέγεται διαιτητής από τη Βουλγαρία με το σκεπτικό ότι «άλλο ένας Πορτογάλος, ένας Ιταλός, ένας Ισπανός διαιτητής με εμπειρία από τέτοια ματς και άλλο ένας διαιτητής που στο πρωτάθλημα της πατρίδας του δεν έχει εμπειρία από τέτοιας κρισιμότητας αγώνες.

Τέλος, δυσαρέσκεια από πλευράς ΑΕΚ υπάρχει και για τον Κλατενμπεργκ και τους ορισμούς του και αναμένεται βεβαίως να κορυφωθεί η οποία αντίδραση σε σχέση με το πως θα αντιμετωπίσει στις επιλογές του τη συνέχεια των πλέι οφ που θα καθορίσουν και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ