Παναθηναϊκός : Ενεργοποιήθηκε το -3 για τον Βέμερ

Παναθηναϊκός : Ενεργοποιήθηκε το -3 για τον Βέμερ

Ενεργοποιήθηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό από τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Γενς Βέμερ.

Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Παναθηναϊκό ενεργοποιήθηκε από τη δικαστική διαμάχη με τον Γενς Βέμερ. Ο ποδοσφαιριστής είχε κάνει αίτημα στο Διαιτητικό Διακστήριο της ΕΠΟ για αφαίρεση τριών βαθμών στους πράσινους λόγω οφειλών της ομάδας σε εκείνον.

Ωστόσο, το τριφύλλι έχει ελπίδες να πάρει πίσω τους βαθμούς του, καθώς έχει δύο εβδομάδες περιθώριο να πληρώσει το ποσό στον πρώην παίκτη του. Οι πράσινοι θα δώσουν μάχη με τον χρόνο για να αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός για να μην χάσει τους βαθμούς του οριστικά, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 530 χιλιάδων ευρώ στον Γερμανό μπακ ως τις 18 Απριλίου, όμως, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του συλλόγου εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων του. Διαφορετικά, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την εξόφληση ενός μέρος των οφειλομένων. Και αυτό φαίνεται δύσκολο, αν αναλογιστούμε τη μέχρι τώρα στάση του Βέμερ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε την αίτηση του Jens Alexander Wemmer και ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθ. 27/2018 απόφαση ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποσού των 498.322,15 ευρώ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ