ΠΑΟΚ : Βρήκε δίχτυα ο Σάμπο, 90λεπτο ο Κίτσιου

ΠΑΟΚ : Βρήκε δίχτυα ο Σάμπο, 90λεπτο ο Κίτσιου

Ένα ακόμα τέρμα πέτυχε ο Σάμπο με την φανέλα της Μπειτάρ, δείχνοντας πως στο Ισραήλ έχει βρει τον εαυτό του, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου μετά από αρκετό καιρό έβγαλε 90λεπτο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Το Loanees Report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέστρεψε με τους ασπρόμαυρους να δίνουν όλες τις λεπτομέρειες για τις επιδόσεις των δανεικών παικτών του Δικεφάλου τις προηγούμενες μέρες.

Από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές ο μοναδικός που σκόραρε και είχε πολύ καλή παρουσία ήταν ο Έρικ Σάμπο. Ο Σλοβάκος πέτυχε το νικητήριο τέρμα από την άσπρη βούλα στο τελικό 3-2 επί της Ιρόνι Κίρατ Σμόνα. Οι εμφανίσεις του 26χρονου μέσου με την φανέλα της Μπειτάρ έχουν αναγκάσει τους Ισραηλινούς να τρέξουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ.

Πέδρο Ενρίκε

Ο Πέδρο Ενρίκε μπήκε σαν αλλαγή στην ανάπαυλα της εντός έδρας αναμέτρηση της Καραμπάγκ κόντρα στην Κέσλα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την ισοπαλία.

Ζάιρο

Ο Ζάιρο αγωνίστηκε για 86 λεπτά στην εντός έδρας νίκη της Σέριφ Τίρασπολ με 3-0 επί της Πετροκάμπ, για το πρωτάθλημα της Μολδαβίας, χωρίς να έχει συμμετοχή σε κάποιο από τα γκολ της ομάδας του.

Μάριν Λέοβατς

Ο Μάριν Λέοβατς δεν ήταν στην αποστολή της Ριέκα, στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Χάιντουκ Σπλιτ.

Στέλιος Κίτσιου-Χάρης Χαρίσης

Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε ολόκληρη την ήττα της Σιντ Τρούιντεν με 0-1 από την Κλαμπ Μπριζ, έχοντας θετική παρουσία, ενώ ο Χάρης Χαρίσης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Αχιλλέας Πούγγουρας

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν ήταν στην αποστολή της Άρκα Γκντίνια, στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Εργκούς Κάτσε-Γιάννης Μυστακίδης

O Εργκούς Κάτσε αγωνίστηκε για 74 λεπτά στην ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ με 3-0 στο ΟΑΚΑ. Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Γιάννη Μυστακίδη, που μπήκε σαν αλλαγή και αγωνίστηκε για 17 λεπτά, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε.

Αμρ Ουάρντα-Δημήτρης Γιαννούλης-Δημήτρης Χατζηισαΐας

Οι Αμρ Ουάρντα, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν αγωνίστηκαν στην ήττα του Ατρομήτου με 0-2 από τον ΠΑΟΚ, μετά από σχετική συμφωνία των δύο ομάδων.

Λάζαρος Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν ήταν στην 18άδα του Πανιωνίου για την λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας δεν ήταν στην αποστολή της Λαμίας στην εκτός έδρας, λευκή ισοπαλία κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης αγωνίστηκε σε ολόκληρη την εκτός έδρας ήττα του Πλατανιά από τον Αστέρα Τρίπολης με 4-0.

Νικόλας Ματθαίου

Ο Νικόλας Ματθαίου παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης με 2-1 επί της Ομόνοιας.

Τάσος Δημητριάδης-Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ

O Τάσος Δημητριάδης πέρασε σαν αλλαγή στο 54′, ενώ ο Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ έμεινε στον πάγκο, στην μεγάλη, εντός έδρας νίκη της ΑΕ Καραϊσκάκης επί του Αιγινιακού με 2-0.

Στέργιος Δοδοντσάκης

O Στέργιος Δοδοντσάκης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Σπάρτης από τον ΑΟΧ Κισσαμικό με 1-3.

Κρίστι Κούστα

Ο Κρίστι Κούστα παρακολούθησε από τον πάγκο την ήττα του Αιγινιακού στην έδρα της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0.

Στέλιος Πόζογλου-Τίμος Τσελεπίδης-Γιώργος Κάκκο

Ο Πανσερραϊκός πήρε το τρίποντο κόντρα στη Βέροια άνευ αγώνος, καθώς η ομάδα της Ημαθίας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football Leagu

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ