Ο Σλοβένος, Ματέι Γιουγκ, στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ο Σλοβένος, Ματέι Γιουγκ, στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Γιουγκ, θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τα βλέμματα να στρέφονται στο πολύ μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, καθώς από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα βγουν πολλά συμπεράσματα για τις θέσεις της Ευρώπης.

Όπως γνωστοποίησε η ΚΕΔ, διαιτητής του αθηναϊκού ντέρμπι θα είναι ο Σλοβένος, Ματέι Γιουγκ, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο 41χρονος θα έρθει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, καθώς είχε δώσει το «παρών» και πριν από δύο χρόνια, όταν είχε «σφυρίξει» το ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0 στις 26/1/20.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρόμπερτ Βουκάν, Ασίρ Σάγκρκοβιτς, στο VAR τον Μανουέλ Βιντάλι, AVAR ο Ψαρρής και 4ος ο Τσακαλίδης.

Από εκεί και πέρα, στο Άρης – Ολυμπιακός, διαιτητής ορίστηκε ο Φωτιάς, με VAR ωστόσο τον Βούλγαρο, Γκεόργκι Ντιμιτρίου. Από την άλλη, στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ θα «σφυρίξει» ο Σιδηρόπουλος, με VAR τον γνώριμο Λετονό, Αντρίς Τρεϊμάνις, ο οποίος θα διευθύνει το πολύ μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία, με τον Γιουγκ να αναμένεται να δώσει το «παρών» ως VAR.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ