Όλα τα βλέμματα στον «τελικό» της Ριζούπολης

Όλα τα βλέμματα στον «τελικό» της Ριζούπολης

Το ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play outs της Super League.

Τρία παιχνίδια έχει το σημερινό… μενού της 8ης αγωνιστικής των play outs της Super League. Βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο έχει μονάχα ένα. Και μάλιστα πρόκειται για έναν «τελικό» παραμονής.

Ο λόγος για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία (19:30). Η Ελαφρά Ταξιαρχία χρειάζεται μονάχα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στη Ριζούπολη, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -4 από τη Λαμία η οποία με ισοπαλία θα εξασφαλίσει ην παρουσία της στα μπαράζ για τη σωτηρία.

Στα άλλα δύο ματς, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, ωστόσο όλες οι ομάδες θέλουν νίκες για δικούς τους λόγους. Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός που πανηγύρισε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ την πρώτη του νίκη στα play outs, υποδέχεται τον Βόλο (19:30), ο οποίος προέρχεται από το 1-1 με τον Ατρόμητο.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος που έμεινε στην ισοπαλία με τον Βόλο, θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό ο οποίος «διέλυσε» με 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Νίκαια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παναιτωλικός – Βόλος (19:30) CosmoteSport 3
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (19:30) CosmoteSport 2
Ατρόμητος – Ιωνικός (19:30) NovaSports Prime

Η βαθμολογία:

7. ΟΦΗ 41
8. Αστέρας Τρίπολης 40
9. Ιωνικός 39
10. Παναιτωλικός 36
11. Βόλος 36
12. Ατρόμητος 32
13. Λαμία 24
14. Απόλλων Σμύρνης 20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ