Παναιτωλικός-Βόλος 0-0: Αγγαρεία στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός-Βόλος 0-0: Αγγαρεία στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός και Βόλος έβγαλαν την... υποχρέωση στο Αγρίνιο, μένοντας στο 0-0.

Προτελευταία… στροφή των play out του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Παναιτωλικός φιλοξένησε στο Αγρίνιο τον Βόλο. Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Μετά και την αποψινή, λευκή ισοπαλία, οι δυο σύλλογοι συνεχίζουν να βαδίζουν χέρι-χέρι στα play out. Στους 37 βαθμούς τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Βόλος, με τους Αγρινιώτες να δοκιμάζονται στη Νίκαια την τελευταία αγωνιστική, ενώ η ομάδα του Μπράτσου υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 12΄. Ο Βέργος έπιασε την κεφαλιά, με τον Κλέιμαν να κατεβάζει… ρολά. Στο 27΄ και πάλι ο Βέργος απείλησε, με τον Τσοκάνη να σώζει πάνω στη γραμμή τον Βόλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος έκανε αισθητή την παρουσία του με τον Μπαριέντος. Ο άσος των φιλοξενούμενων δοκίμασε το πόδι του, με τον Ανέστη να αποκρούει.

Στο 72′ ο Νταγκό έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά αστόχησε από κοντινή απόσταση και στο 77΄ ο Φαν Βέερτ σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία.

Κάπως έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (Λούι 80′), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Μάρτενσον (Μπαρμπόσα 86′), Φλόρες, Ντουάρτε, Μόρσεϊ (Νταγκό 61′), Μπελεβώνης (Kαρέλης 61′), Βέργος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ