Λουτσέσκου: «Είμαστε υπό συνεχή πίεση, έχουμε πολλά προβλήματα»

Λουτσέσκου: «Είμαστε υπό συνεχή πίεση, έχουμε πολλά προβλήματα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) και στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών.

Έπειτα από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί την όλη κατάσταση με τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ ανέφερε πως περιμένει να επανέλθουν παίκτες, που είναι στα… πιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχουμε πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθώντας να μείνουμε αισιόδοξοι και σε καλό επίπεδο. Να επανέλθουν παίκτες και μέρα με τη μέρα να επιστρέψει το γκρουπ που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε.

Παίξαμε με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα χάνοντας τρεις παίκτες, την ίδια στιγμή ο αντίπαλος είχε μία βδομάδα να δουλέψει. Είμαστε υπό συνεχή πίεση, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να προετοιμαστούμε σωστά, δεν έχουμε τη σωστή αντίδραση στο παιχνίδι. Είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε, γνωρίζοντας την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ