Αποθέωσε Κανέ και Αβραάμ ο Μαρτίνς

Αποθέωσε Κανέ και Αβραάμ ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός πέρασε (0-1) από το «Βικελίδης», με τον Πέδρο Μαρτίνς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαμαντού Κανέ.

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής (και) από το «Βικελίδης», επικρατώντας με 1-0 του Άρη. Μετά το τέλος του ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους Μαμαντού Κανέ και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έσταξε… μέλι για τους δυο ερυθρολεύκους, ενώ τόνισε πως ο 25χρονος άσος από τη Γουινέα, έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

«Κάναμε καλό παιχνίδι, με ποιότητα και χαρακτήρα. Αγωνίστηκαν νέοι παίκτες, συγχαρητήρια για μια νίκη που άξιζαν. Αυτοί οι παίκτες δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά προπονούνταν και ήταν όλοι έτοιμοι. Αυτό ήταν και το χρέος μου, να τους κρατάω σε ετοιμότητα.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλους. Ξεχωρίζω τον Κανέ, είναι έτοιμος παίκτης και τον υπολογίζουμε για το μέλλον. Ο Αβραάμ είναι μεγάλος αρχηγός, τεράστιο επαγγελματίας και το απέδειξε σήμερα με την απόδοσή του», δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ