Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για τον Γκούλμπραντσεν

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για τον Γκούλμπραντσεν

Ο Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν της Μπασακσεχίρ γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό, όμως οι πράσινοι διέψευσαν το ενδιαφέρον για τον Νορβηγό επιθετικό.

Το όνομα του Νορβηγού επιθετικού της Μπασακσεχίρ, από την οποία αποχωρεί ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν, γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό το πρωί της Δευτέρας.

Οι πράσινοι παρότι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα play off της Superleague, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου, φέρονται να έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ο 30χρονος στράικερ της τούρκικης ομάδας είναι ο πρώτος παίκτης που ακούστηκε για τη γραμμή κρούσης του τριφυλλιού.

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όπως τόνιζαν από το τριφύλλι, δεν απασχολεί ενώ ούτε πρόκειται να απασχολήσει στο μέλλον.

Από τον Παναθηναϊκό ξεκαθαρίζουν ότι το μυαλό όλων στον σύλλογο είναι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και στον τελικό Κυπέλλου, ενώ οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση θα γίνει, αφού ολοκληρωθεί η σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ