Μαρτίνς: «Είμαστε πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδου» (pic)

Μαρτίνς: «Είμαστε πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδου» (pic)

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νίκη του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την παρουσία των ερυθρόλευκων οπαδών στο γήπεδο του Αρη.

Μήνυμα στα social media, στο οποίο αναφέρθηκε στη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0, αλλά και στην παρουσία των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο γήπεδο του Αρη, ανέβασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξή του και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι πρωταθλητές εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. «Ευχαριστούμε τους φανταστικούς και ακούραστους υποστηρικτές μας. Είμαστε πρωταθλητές εντός και εκτός γηπέδου! ΠΑΜΕ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Μαρτίνς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins)

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι ο Πορτογάλος προπονητής είχε δηλώσει ότι οι Ερυθρόλευκοι με τη νίκη που πέτυχαν χθες έδωσαν μια ηχηρή απάντηση σε όσους έλεγαν ότι οι Πειραιώτες θα διευκολύνουν τον Αρη.

«Ο Ολυμπιακός σέβεται τον εαυτό του, την εικόνα του, την ταυτότητα και την προσωπικότητά του. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια των παικτών της ομάδας μου τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως προσωπικότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ