«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ»

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ»

Στην Πολωνία μιλούν για το μέλλον του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και αναφέρουν ότι η ΑΕΚ αναμένεται να του καταθέσει πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ θα είναι παίκτης της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όμως είναι δεδομένη η επιθυμία της Ένωσης να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Πολωνό μέσο και μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο έμπειρος μέσος που θα είναι στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, όμως σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, η Ένωση ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για να τον πείσει να παραμείνει στην Ελλάδα. Μάλιστα γίνεται λόγος για πρόταση που ο Πολωνός χαφ δεν θα μπορεί να αρνηθεί, αφού θα «αγγίζει» τα «θέλω» του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα στην Πολωνία από την ιστοσελίδα «igol» αναφέρεται στην πορεία των διεθνών ποδοσφαιριστών της χώρας και πώς τα πάνε στις ομάδες τους ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ και δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κριχόβιακ.

Σε ό,τι αφορά τον μέσο της ΑΕΚ, σημειώνεται πως: «Είναι η βάση της εθνικής ομάδας εδώ και χρόνια. Ωστόσο, αποτελεί βασικό στοιχείο της κυρίας στα… χαρτιά, καθώς η απόδοσή του έχει πέσει εδώ και καιρό. Ο Κριχόβιακ αφού έφυγε από τη Ρωσία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ της Αθήνας, εκεί όπου η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Το μέλλον του παραμένει άγνωστο.

Από την πάντως ειπώθηκε ότι πηγαίνει στην ΑΕΚ μόνο για μισό χρόνο και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα θέλει να αλλάξει σύλλογο. Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορούν να τις αρνηθούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ