Ορίστηκε στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Ρεϊνσχρέιμπερ, ο Μπριχ στην Τούμπα

Ορίστηκε στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ο Ρεϊνσχρέιμπερ, ο Μπριχ στην Τούμπα

Ο Ισραηλινός Ρεϊνσχρέιμπερ θα σφυρίξει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ, ενώ στο ΠΑΟΚ - Άρης ορίστηκε ο Φελιξ Μπριχ.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε και επίσημα τους διαιτητές της 8ης αγωνιστικής των play off, με τον Ισραηλινό Ρόι Ρεϊνσχρέιμπερ να ορίζεται στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Ο Ισραηλινός πέρσι σφύριξε τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, που έληξε ισόπαλος 1-1 ενώ φέτος διηύθυνε άλλο ένα ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την ήττα του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0.

Ο Ρεϊνσχρέιμπερ, είχε οριστεί και είχε διευθύνει και ένα παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας, αυτό απέναντι στην Μολδαβία για το Nations League στο οποίο οι διεθνείς μας είχαν επικρατήσει 2-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Μπίτον, Σάγκι Μετσάμπερ, στο VAR οι Ζιβ Άντλερ, Θ.Μωυσιάδης και 4ος ο Ζαμπάλας.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είχε διευθύνει και το ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ της κανονικής διάρκειας στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα είναι διαιτητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην Τούμπα (11/5).

Στο ντέρμπι της Τούμπας μαζί με τον Μπριχ θα είναι οι συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ, στο VAR ο Τίμο Γκέραχ, με τον Φωτόπουλο και 4ος ο Κουτσιαύτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γερμανός πολύπειρος ρέφερι ήταν επίσης στο ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 1-4 για τα προκριματικά του Champions League στις 29/8/2018, αλλά και το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα 2-1 για την ίδια φάση στις 15/9/2020, όπως και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-0 στις 27/1/2021 για το πρωτάθλημα.

Τέλος, την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Σέρβος Σρτζαν Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ