ΑΕΚ: Με την ίδια… συνταγή στον «τελικό» κόντρα στον ΠΑΣ

ΑΕΚ: Με την ίδια… συνταγή στον «τελικό» κόντρα στον ΠΑΣ

Κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να μην προσανατολίζεται σε αλλαγές στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα.

Μια από τις τελευταίες της… ζαριές για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ρίχνει σήμερα (19:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ. Η Ένωση υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναζητώντας μόνο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, η κλεψύδρα αδειάζει με γοργούς ρυθμούς και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος σκέφτεται να παρατάξει την ενδεκάδα της… Κυριακής.

Οι επιλογές είναι περιορισμένες και ο Έλληνας τεχνικός δε θέλει να ανακατέψει την τράπουλα. Πιθανότατα κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, θα παραταχθούν οι 11 που ξεκίνησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κάτω από τα δοκάρια του δικεφάλου θα βρεθεί ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με τετράδα στην άμυνα τους Ρότα, Τζαβέλλα, Μήτογλου και Μοχαμαντί. Κριχόβιακ, Σιμάνσκι και Χατζισαφί αναμένεται να είναι η τετράδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με την επιθετική τριπλέτα να αποτελείται από τους Λιβάι Γκαρσία, Νόρντιν Άμραμπατ και Στίβεν Τσούμπερ.

Βεβαίως, στο τραπέζι υπάρχει και το ενδεχόμενο επαναφοράς του Πέτρου Μάνταλου στο αρχικό σχήμα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα πάρει τη θέση του Χατζισαφί. Που ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε, πως ο Έλληνας κόουτς του δικεφάλου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντάρκο Γέβτιτς, Αντρέ Σιμόες, Όγκνιεν Βράνιες και Σέρχιο Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ