Τέλος από τον ΠΑΟΚ – Μάζεψε ήδη τα πράγματά του…

Τέλος από τον ΠΑΟΚ – Μάζεψε ήδη τα πράγματά του…

Μετά από έξι χρόνια στον ΠΑΟΚ, τίτλους, σημαντικές στιγμές και πάνω από 200 παιχνίδια, ο Βαρέλα αποχαιρετά την Τούμπα και ήδη πακέταρε τα πάντα για να φύγει.

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2016. Εως και σήμερα, κατάφερε να αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά σε 213 επίσημα παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 9 γκολ και 6 ασίστ. Παράλληλα κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα και 4 Κύπελλα με τους Θεσσαλονικείς, αποτελώντας έναν από τους πιο πετυχημένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου, από άποψη τίτλων.

Παρόλα αυτά, ο Βαρέλα αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ χωρίς «δόξα και τιμή». Για την ακρίβεια, πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν, καθώς πέραν του δεδομένου ότι δεν θα του γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο, ο ίδιος μάζεψε τα πράγματά του και ετοιμάζεται να αφήσει το σπίτι του στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα, η σύζυγός του, Αντρια, η οποίας μόλις πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε ξανά… γυμνή στα social media, ήταν εκείνη που επιβεβαίωσε την αποχώρηση της οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη. Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που δείχνουν τα πράγματα στο σπίτι τους πακεταρισμένα και έτοιμα να σταλούν στην Πορτογαλία, όπου θα επιστρέψει προς το παρόν ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να ζήτησε και να έλαβε… παύση της σιωπηρής τιμωρίας του Βαρέλα, μετά την «αρπαγή» του γιου του από την Μπενφίκα, παρότι αγωνιζόταν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν άλλαξε το αποτέλεσμα της παρουσίας του στην Τούμπα. Ο Βαρέλα φεύγει και ο αποχαιρετισμός δεν έχει την εγκαρδιότητα και το… συναίσθημα που θα περίμενε κανείς σε μια τόσο επιτυχημένη σχέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ