Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το τρελό σερί του με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το τρελό σερί του με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός έχει διατηρήσει το μηδέν κόντρα στον Ολυμπιακό και στις τρεις φετινές αναμετρήσεις.

Η 8η… στροφή των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, θα βρει τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοξενείται (21:00) από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε ένα ντέρμπι που παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον μονάχα για τους «πρασίνους».

Αυτή θα είναι η τέταρτη εφετινή συνάντηση των δυο αιωνίων, με τον Παναθηναϊκό να τα πηγαίνει περίφημα κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «πράσινοι» είναι αήττητοι κόντρα στους «ερυθρολεύκους», ενώ το πιο αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι πως δεν έχουν δεχθεί ούτε γκολ.

Η εστία του Παναθηναϊκού δεν έχει παραβιαστεί από τους πρωταθλητές στα φετινά μας και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θέλει να συνεχίσει το… τρελό σερί στο αποψινό ντέρμπι του Φαλήρου.

Οι δυο πρώτες αναμετρήσεις κόλλησαν στο μηδέν, ενώ στον τελευταίο αγώνα της Λεωφόρου, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τρίποντο με γκολ του Αϊτόρ στο 42ο λεπτό.

Φυσικά, τελείως διαφορετική ήταν η εικόνα την περσινή σεζόν, με τους «πρασίνους» να δέχονται συνολικά 9 γκολ από τον Ολυμπιακό στους τέσσερις αγώνες.

Θυμίζουμε, πως το τριφύλλι βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 πόντους και μάχεται για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 (3/10/21)
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0 (16/1/22)
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0 (17/4/22)

Tα ματς της περσινής σεζόν:

  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1
  • Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1
  • Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ