«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ – Χαμός με Κούρτιτς, τα «άκουσε» ο Λουτσέσκου (pics, vid)

«Εμφύλιος» στον ΠΑΟΚ – Χαμός με Κούρτιτς, τα «άκουσε» ο Λουτσέσκου (pics, vid)

Χαμός στην Τούμπα και αναβρασμός στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά τη νέα αποτυχία και την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Τραβούσαν τον Κούρτιτς για να μην πιαστεί στα χέρια.

Τείνει να γίνει πλέον συνήθεια. Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερα και τα «λαϊκά δικαστήρια» στην Τούμπα επέστρεψαν. Κι αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε, με τον Γιασμίν Κούρτιτς να αντιδρά και να προκαλείται πολύ μεγάλη ένταση.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και της τρίτης φετινής ήττας του ΠΑΟΚ από τον συμπολίτη του, ο κόσμος αντέδρασε πολύ έντονα και άρχισε να αποδοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές.

Ο Κούρτιτς αντέδρασε, δείχνοντας τη δυσφορία του και την… αδιαφορία του προς τους οπαδούς της ομάδας. Η κίνηση του Σλοβένου έφερε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και ανέβασε τους τόνους. O Κούρτιτς δεν έκανε πίσω, αντίθετα άνοιξε διάλογο με την εξέδρα με αποτέλεσμα να παρέμβουν ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ο Κριστιάνο Μπάτσι προκειμένου να τον πάρουν στα αποδυτήρια.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Αποδοκιμασίες και σε Λουτσέσκου

Από το στόχαστρο του κόσμου του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά δεν γλίτωσε ούτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Την ώρα που ο Ρουμάνος προπονητής έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση, μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου άρχισε να τον αποδοκιμάζει, δείχνοντας τη δυσφορία του και τη δυσαρέσκειά του και απέναντι σε εκείνον.

Άλλωστε ήταν πρόσφατο το ξέσπασμα των οπαδών του ΠΑΟΚ στα social media κατά του προπονητή, με αφορμή τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που ο δικέφαλος αδυνατεί να κερδίσει και τις… δικαιολογίες που συνηθίζει να βρίσκει ο προπονητής του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ