Μπράμπετς: «Ήρθαμε για να νικήσουμε και το καταφέραμε»

Μπράμπετς: «Ήρθαμε για να νικήσουμε και το καταφέραμε»

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς αναφέρθηκε στο «διπλό» του Άρη στην Τούμπα, αλλά και στη «μάχη» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στη μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, ο οποίος τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν στην Τούμπα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και τα κατάφεραν.

Παράλληλα, ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό εισιτήριο επισημαίνοντας ότι έγινε ακόμα ένα βήμα προς αυτό και πλέον στόχος είναι το ματς με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Γιάκουμπ Μπράμπετς:

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα εδώ στην Τούμπα. Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ, το καθοριστικό σημείο ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο, που είχαμε οπισθοχωρήσει για να υπερασπιστούμε το υπέρ μας σκορ και ανταποκριθήκαμε. Φυσικά και το γεγονός ότι σκοράραμε επιτέλους, αν και θα μπορούσαμε να το κάνουμε νωρίτερα γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες».

Αναφορικά με το αν βγήκε το πλάνο του Άρη στον αγώνα: «Πάντα μπορείς να βελτιώνεσαι, αλλά νομίζω σήμερα ότι σε γενικές γραμμές μας βγήκε το πλάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ αυτό που κοιτάξαμε να κάνουμε και το κάναμε επιτυχώς ήταν να αμυνθούμε και να βγαίνουμε στην κόντρα για να ψάξουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, αλλά εμείς σε κάποια κομμάτια ήμασταν πιο επικίνδυνοι. Ήρθαμε για να νικήσουμε και το καταφέραμε».

Σχετικά με τον βρίσκονται κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Σήμερα κάναμε ένα ακόμα βήμα, αν κερδίσουμε και την ΑΕΚ θα είναι καθοριστικό και θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην έξοδο μας στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ