Επιμένουν στην Τουρκία για Ονιεκούρου

Επιμένουν στην Τουρκία για Ονιεκούρου

Σύμφωνα με τη «Fanatik», οι σχέσεις της Γαλατάσαραϊ με τον ατζέντη του παίκτη βελτιώθηκαν μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι η τούρκικη ομάδα να κινηθεί για την απόκτησή του.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου, με τη «Fanatik» να κρατάει σε περίοπτη θέση το όνομα του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, μετά την αποχώρηση του Φατίχ Τερίμ από την τεχνική ηγεσία της Γαλατάσαραϊ, η τούρκικη ομάδα έχει βελτιώσει τις σχέσεις της με τον μάνατζερ του Αφρικανού εξτρέμ και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να υπάρξουν συζητήσεις για το ενδεχόμενο μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι επίσης αναφέρονται στα φετινά νούμερα του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 27 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, τονίζοντας μάλιστα ότι ενδεχόμενη μεταγραφή του θα μπορούσε να κλείσει στα 2-2.5 εκατ. ευρώ, παρότι πέρσι ο Ολυμπιακός έδωσε 4.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χένρι Ονιεκούρου είχε αγωνιστεί τρεις φορές στη Γαλατάσαραϊ, μία ως δανεικός από την Εβερτον και δύο ως δανεικός από την Μονακό, αλλά ποτέ η τούρκικη ομάδα δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή. Συνολικά με τα χρώματα της ομάδας της γειτονικής χώρας είχε 71 συμμετοχές, με 22 γκολ και 12 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ