Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Κριχόβιακ!

Η ΑΕΚ θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Κριχόβιακ!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ και ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον Πολωνό μέσο.

O Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μπορεί να μην βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης, αλλά η ποιότητα του κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Αυτό έχει δημιουργήσει στους ανθρώπους της Ένωσης την επιθυμία να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν, κάτι το οποίο εξέφρασαν στον μάνατζερ του έμπειρου χαφ και του ξεκαθάρισαν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν αυτό, σύμφωνα με την «Livesport».

Μάλιστα, αναφέρεται ότι άμεσα θα υπάρξει και ραντεβού με τον ίδιο τον Πολωνό άσο, ενώ η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει προσωπική επαφή μαζί του για την προοπτική της παραμονής του είναι δεδομένη.

Φυσικά, το πρώτο… αγκάθι στην εν λόγω περίπτωση αφορά το status του παίκτη με την Κράσνονταρ, καθώς υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ πρέπει να φανεί αν εκείνος θέλει να μείνει στον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν.

Ο τρόπος που τον έχει «αγκαλιάσει» η ΑΕΚ, το πρότζεκτ του νέου γηπέδου, ο ηγετικός ρόλος που δεδομένα θα έχει, αλλά και η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα, έχουν δημιουργήσει στον Κριχόβιακ σκέψεις παραμονής.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των πλέι οφ .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ