ΑΕΚ: Με «συνταγή»… ΠΑΣ στον «τελικό» με τον Άρη

ΑΕΚ: Με «συνταγή»… ΠΑΣ στον «τελικό» με τον Άρη

Με την ενδεκάδα που «κατέβασε» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στον «τελικό» με τον Άρη.

Σε ρυθμούς «τελικού» κινείται ο οργανισμός της ΑΕΚ, καθώς στην Ένωση μετράνε αντίστροφα για το πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το οποίο θα κρίνει ουσιαστικά το ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play offs της Super League και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης, έχοντας ωστόσο μπροστά της πλέον τον «τελικό» με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Η καλή εικόνα που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι» στο ΟΑΚΑ, φαίνεται πως έχει φέρει και την οριστική απόφαση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα.

Κάτω από την εστία αναμένεται να ξεκινήσει ο Στάνκοβιτς, με τετράδα μπροστά του, τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Χατζισαφί.

Σιμάνσκι και Κριχόβιακ θα πάρουν θέση στα χαφ, με τον Μάνταλο να αναλαμβάνει τη θέση του «ελεύθερου», πίσω από τον Γκαρσία που αναμένεται να ξεκινήσει ξανά στην κορυφή, έχοντας στα «φτερά» τους Τσούμπερ και Άμραμπατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ