«Φαβορί» ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ράφα Σοάρες (Vids)

«Φαβορί» ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Ράφα Σοάρες (Vids)

Ο Ράφα Σοάρες απασχολεί έντονα τον πρώην ερυθρόλευκο, Βίτορ Περέιρα, όμως σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ετοιμάζεται για τη φιέστα του Σαββάτου και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όμως η μεταγραφολογία γύρω από τους ερυθρόλευκους δίνει και παίρνει. Ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ και ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακούγονται είναι ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αμυντικός της Βιτόρια Γκιμαράες φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ και στην πατρίδα του τονίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι το μεγάλο φαβορί για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ράφα Σοάρες μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την πορτογαλική ομάδα και δεν προτίθεται -προς το παρόν τουλάχιστον- να ανανεώσει, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με την «O’Jogo», ο Ολυμπιακός είναι η μία ομάδα που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 27χρονο, όμως δεν «παίζει» μόνος του, καθώς και ο πρώην ερυθρόλευκος τεχνικός, Βίτορ Περέιρα θέλει να τον αποκτήσει.

Ο Πορτογάλος προπονητής κάθεται στην άκρη του πάγκου της Κορίνθιανς εδώ και μερικούς μήνες και ο Ράφα Σοάρες του έχει «γυαλίσει». Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ωστόσο, ο Σοάρες δεν «καίγεται» να μετακομίσει στη Λατινική Αμερική, θέλει να μείνει στην Ευρώπη και η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του.

Η προοπτική του Ολυμπιακού είναι καλή για τον Σοάρες, όπως και το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League τη νέα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση ή κρούση, όμως είναι πιθανό στο άμεσο μέλλον οι Πειραιώτες να προσεγγίσουν τον παίκτη, όπως αναφέρει η «O’Jogo».

Ο Ράφα Σοάρες είναι ένας αριστερός μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ, αλλά και ως εξτρέμ, έχει πολλά ανεβάσματα και γενικότερα είναι κομβικός στη δημιουργία. Τη φετινή σεζόν με την Γκιμαράες έχει συνολικά 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 2 γκολ και 8 ασίστ.

Στην Γκιμαράες βρίσκεται από το 2018 όταν και τον απέκτησε από την Πόρτο έναντι 1,500.000 ευρώ. Ο Ράφα Σοάρες ξεκίνησε την καριέρα του από τους «Δράκους», δόθηκε δανεικός σε Κοϊμπρα, Ρίο Άβε, Φούλαμ και Πορτιμονένσε.

Ο Ράφα Σοάρες τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε ως δανεικός με τη φανέλα της Έιμπαρ σε 28 παιχνίδια, ενώ με τη Ρίο Άβε έχει καταγράψει συνολικά 38 εμφανίσεις και 3 γκολ και 5 ασίστ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, όμως ακόμη δεν έχει κάνει το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα.

Τέλος, το περασμένο καλοκαίρι ο Ράφα Σοάρες απασχόλησε έντονα και τον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως ο Δικέφαλος του βορρά να καταφέρει να τον κάνει δικό του, αφού και η Γκιμαράρες δεν ήθελε να τον παραχωρήσει, αλλά και ο ίδιος ο παίκτης να συνεχίσει στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ