Καρλίτος: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας»

Καρλίτος: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας»

Ο Καρλίτος μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για της επίτευξη του στόχου της Ευρώπης, αλλά και για τον τελικό Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας με σκορ 4-0, δίνοντας έτσι μια εντυπωσιακή… παράσταση μπροστά στον κόσμο του.

Ο Καρλίτος, μίλησε για τη μεγάλη νίκη των Πρασίνων, για τον στόχο που ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη, αλλά και για τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Καρλίτος:

«Είμαστε ευχαριστημένοι, είναι πάντα όμορφο να παίζεις μπροστά σε αυτόν τον κόσμο και να τους ικανοποιείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε το στόχο μας.

Πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο σου και να πιστεύεις σε αυτόν. Αν το πιστεύεις μέχρι το τέλος τότε θα είναι πιθανό να συμβεί, αν όχι τότε είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί. Εμείς πιστέψαμε και τα καταφέραμε!

Είμαι χαρούμενος που σκόραρα. Θέλω να σκοράρω κάθε ημέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Είναι η δουλειά μου αυτή, το κάνω χρόνια αυτό και όταν το κάνω μπροστά στον κόσμο μας είναι ακόμα καλύτερο.

Αρχικά πρέπει να ξεκουραστούμε σήμερα, να κοιμηθούμε καλά. Από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε την τακτική μας γι’ αυτό το παιχνίδι από αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ