Απίστευτη αποκάλυψη του Μολό: «Οι μάνατζερ μου έκλεψαν 10-15 εκατ. ευρώ»!

Απίστευτη αποκάλυψη του Μολό: «Οι μάνατζερ μου έκλεψαν 10-15 εκατ. ευρώ»!

Ο Γιοάν Μολό προχώρησε σε μια απίθανη αποκάλυψη σχετικά με τους μάνατζερ του και το πως το έκλεβαν χρήματα.

Ο Γιοάν Μολό, αποκάλυψε μία μεγάλη απάτη σε βάρος του, από ανθρώπους που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του και την οποία αποτιμά σε περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 33χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος την περίοδο 2019-21 μέτρησε 29 συμμετοχές κι ένα γκολ με τον Παναθηναϊκό, αγωνίζεται σήμερα με την Ιέρ στην National 2 της Γαλλίας και μιλώντας στο «Media Carré», εξομολογήθηκε:

«Μου έχουν απαγορεύσει τις τραπεζικές συναλλαγές, έχω κολλήσει με την Τράπεζα της Γαλλίας και είμαι στα δικαστήρια με όλες τις τράπεζες γιατί χρωστάω χρήματα παντού».

Ο Γάλλος άσος, με θητεία σε δεκάδες ομάδες της πατρίδας του και του εξωτερικού, τόνισε ότι προδόθηκε από όσους νόμιζε ότι ήταν συγγενείς του: «Είναι χειραγώγηση και οργανωμένη συμμορία, της οποίας ήμουν θύμα σε όλη μου την καριέρα.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ένα άγριο περιβάλλον, όπου επιβιώνουν μόνο οι ισχυρότεροι. Πλήρωσα όμως το τίμημα της φήμης γιατί περιτριγυρίστηκα από αρκετά τοξικούς ανθρώπους. Απλώς αποδείχτηκε ότι με χειραγωγούσαν για 10 χρόνια από την ζωή μου και στα 11-12 ανακάλυψα την αλήθεια».

Στην συνέχεια, ο Μολό, εξήγησε πώς οι μάνατζερ του, τον είχαν εξαπατήσει, εφαρμόζοντας σχέδια που αποσκοπούσαν απλώς, στο να εκμεταλλευθούν τα εισοδήματά του: «Πολύ νωρίς στην καριέρα μου, επιχείρησα να κάνω ασφάλεια ζωής. Μου εξήγησαν ότι όλα τα χρήματα που θα κέρδιζα θα πήγαιναν σε αυτήν την ασφάλεια ζωής και ότι θα αποδώσει καρπούς, όταν θα σταματήσω την καριέρα μου.

Αλλά για 8-9 χρόνια, δεν μπορούσα να αγγίξω αυτά τα χρήματα. Κάθε 31 Δεκεμβρίου έπαιρνα τις αποδείξεις για όσα είχα κερδίσει. Και ήταν πλαστές. Υπάρχουν δάνεια, που έχουν ληφθεί από τους πράκτορές μου για λογαριασμό μου. Είχαν τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς μου και τα βιβλιάρια επιταγών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ