Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε» (pic)

Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε» (pic)

Ο Σέρχιο Αραούχο με ανάρτηση του στα social media ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας.

Ο Σέρχιο Αραούχο βγήκε πάλι μπροστά μετά από την τεράστια αποτυχία της ΑΕΚ να μην εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο,

Ο Αργεντινός επιθετικός με μήνυμά του στο instagram ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αγωνιστική αποτυχία της Ένωσης και έδωσε το σύνθημα εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος.

Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ​​μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ