Σχεδιάζοντας το 48ο και το… 50ό – Η συνάντηση Μαρινάκη – Μαρτίνς χαράσσει τη γραμμή της νέας εποχής

Σχεδιάζοντας το 48ο και το… 50ό – Η συνάντηση Μαρινάκη – Μαρτίνς χαράσσει τη γραμμή της νέας εποχής

Ο Ολυμπιακός θα αλλάξει τη νέα χρονιά. Θα βελτιωθεί, θα ενισχυθεί κι άλλο. Και η κουβέντα Μαρινάκη – Μαρτίνς, θα «δείξει» τις αλλαγές που έρχονται.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε. Με την ψυχή του. Αυτό που κατέκτησε δίκαια. Αυτό που άξιζε από την αρχή ως το τέλος. Ένα ακόμη πρωτάθλημα. Σε μια δύσκολη και επίπονη σεζόν. Μια σεζόν που ολοκληρώνεται και τυπικά την Τρίτη, στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά που επί της ουσίας αποτελεί παρελθόν εδώ και εβδομάδες. Με τους πρωταθλητές να έχουν ήδη το βλέμμα τους στην επόμενη ημέρα.

Τώρα που ολοκληρώθηκε και η φιέστα και μόλις πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του 47πυ τίτλου κοπάσουν, ο Ολυμπιακός θα μπει για τα καλά στην επόμενη φάση. Τη φάση της ανοικοδόμησης. Η οποία θα γίνει ούτως ή άλλως. Αλλά για να φτάσουμε εκεί, θα πρέπει πρώτα να γίνει μια σημαντική συζήτηση. Μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Πέδρο Μαρτίνς. Η εν λόγω συζήτηση αναμένεται να λάβει χώρα άμεσα. Και θα είναι εκείνη στην οποία αναμένεται να χαραχθεί ο τελικός χάρτης της νέας σεζόν. Ου μην της… τριετίας.

Όπως ήδη έχει προαναγγελθεί από επίσημα χείλη, ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές, με σκοπό να αλλάξει. Να βελτιωθεί, να γίνει καλύτερος, πιο ποιοτικός, με πρόσωπα με μεγαλύτερη δίψα και κίνητρο. Λογικό κι επόμενο οι αποφάσεις ή καλύτερη η κατεύθυνση για όσα έπονται, να ανήκει στον καθ’ ύλην αρμόδιο. Που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και να συζητήσουν για όλα τα θέματα της ομάδας. Κάτι απολύτως λογικό. Κάτι που συνέβη και τις προηγούμενες σεζόν, πριν ο Ολυμπιακός ξεκινήσει να κινείται στην αγορά και πριν πάρει αποφάσεις για το «μένουν/φεύγουν». Επί της ουσίας, ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών πρέπει να χαράξει τη γραμμή που θα ακολουθήσει ο σύλλογος τη νέα σεζόν, σε συνεννόηση με τις ανάγκες και τα «θέλω» του προπονητή, για να εξυπηρετηθεί το πλάνο της ισχυροποίησης του συλλόγου

Σε δεύτερο πλάνο, είναι τα ανοιχτά θέματα του ρόστερ. Ένα εξ αυτών, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς έχει μιλήσει πολλάκις για την επιθυμία του να μείνει ο Μαροκινός. Στο φινάλε της φιέστας ο αρχισκόρερ των Πειραιωτών μίλησε για την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει να κατακτά τίτλους. Στη συνάντηση που έχει ζητήσει, θα ξεκαθαριστούν όλα. Όπως και αρκετά ακόμη θέματα. Τα οποία έχουν άμεση συνάρτηση με τη συζήτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Μαρτίνς.

Εκείνο που δεν τίθεται υπό καμία διαπραγμάτευση και δεν αποτελεί θέμα συζήτησης, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα αλλάξει. Θα ενισχυθεί. Θα βελτιωθεί. Και αυτό είναι κάτι που έχει ήδη αποφασιστεί. Και δρομολογηθεί. Με βλέμμα στο 48ο. Και ιδανικά στο 50ό. Στα 100 χρόνια του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ