Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Μολέδο

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Μολέδο

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει η δεδομένη αποχώρηση του Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του μετά το τέλος της φετινής σεζόν, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι θα είναι αρκετοί, ενώ θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα για τους ερυθρόλευκους.

Ένας από τους παίκτες που μοιάζει αδύνατον να συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι και φαίνεται πως η διοίκηση των ερυθρόλευκων δεν προτίθεται να το ανανεώσει. Έτσι ο Ολυμπιακός ψάχνεται στην αγορά για την απόκτηση αντικαταστάτη του Ισπανού αμυντικού, με το όνομα του Ροντρίγκο Μολέδο να έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στη απόκτηση του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος αποχώρησε τον Ιανουάριο από το τριφύλλι για την Ιντερνασιονάλ. Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται από πηγή στη Βραζιλία, «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πολύ για τον Μολέδο και πιθανότατα θα τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα χρονιά, αφού φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία». Φυσικά για να ξεκινήσουν οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις, οπότε δεν αναμένεται κάποια εξέλιξη σύντομα, ειδικά αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ