Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των πλέι-άουτ (pic)

Δείτε πως διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία των πλέι-άουτ της Superleague μετά και την τελευταία αγωνιστική.

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ της Superleague διεξήχθη απόψε (15/5), με τις ομάδες να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς οι αναμετρήσεις να έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όλα είχαν κριθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πίνακα, φτάνοντας στους 41 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Ελαφρά Ταξιαρχία πήγε στους 22 πόντους και την τελευταία θέση, όντας φυσικά η ομάδα που υποβιβάστηκε στη Superleague 2.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός νίκησε τον Παναιτωλικό με σκορ 3-1, έμεινε αήττητος σε ολόκληρη τη διαδικασία των πλέι-άουτ και τερμάτισε πρώτος έχοντας συγκεντρώσει 45 βαθμούς. Οι Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου έμειναν πέμπτοι και στους 37 πόντους.

Λαμία και Ατρόμητος παραχώρησαν λευκή ισοπαλία (0-0), με την ομάδα του Περιστερίου να πηγαίνει στους 33 βαθμούς όντας έκτος, ενώ ο σύλλογος της Φθιώτιδας τερμάτισε στην προτελευταία θέση και θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη Βέροια για να μείνει στην κατηγορία.

Τέλος, στο χθεσινό (14/5) ματς, ο Βόλος διέλυσε με σκορ 5-0 τον ΟΦΗ ανεβαίνοντας στους 40 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ οι Κρητικοί ήρθαν δεύτεροι, τερματίζοντας στους 44 πόντους.

Δείτε την τελική βαθμολογία:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από