Βόλος-ΟΦΗ 5-0: Πεντάστερο φινάλε για τον Βόλο

Βόλος-ΟΦΗ 5-0: Πεντάστερο φινάλε για τον Βόλο

Αντίο με πεντάρα για τον Βόλο! Στον τελευταίο αγώνα της εφετινής σεζόν, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου διέλυσε (5-0) τον ΟΦΗ του Νίκου Νιόπλια.

Το… καλύτερο το φύλαγε για το τέλος ο Βόλος! Στην τελευταία αγωνιστική των play out, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έστησε πάρτι στο Πανθεσσαλικό, σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους (5-0) τον ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν κανέναν οίκτο στους Κρητικούς και τους διέλυσαν με το εντυπωσιακό 5-0. Στους 44 βαθμούς τερμάτισε το σύνολο του Νίκου Νιόπλια, στους 40 ολοκλήρωσε την εφετινή του περιπέτεια στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Βόλος.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους ήταν οι Τόμας Φαν Βέερτ-Κέβιν Ροσέρο που σημείωσαν από δύο τέρματα. Μάλιστα, ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου βρίσκεται αγκαλιά με το βραβείο του πρώτου σκόρερ της εφετινής Super League, έχοντας σκοράρει 17 γκολ.

Η ομάδα του Μπράτσου μπήκε με το πόδι στο… γκάζι, ανοίγοντας το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Φαν Βέερτ πέρασε τον Βούρο και με ωραίο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 29΄, ο Ολλανδός επιθετικός χτύπησε ξανά, διπλασιάζοντας τα τέρματα του Βόλου. Ο Πάολο Φερνάντες στο 36ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Μανδά και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του α’ μέρους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς, με τον Ροσέρο να γράφει το 4-0 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου, το έβαλε και πάλι ο Ροσέρο. Στο 81΄, διαμόρφωσε το τελικό 5-0, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν για τον Βόλο.

Οι συνθέσεις:

Bόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (55′ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76′ Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Μανδάς, Ουές, Διαμαντής (46′ Τσιλιανίδης), Βούρος (37′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (61′ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ (60′ Νέιρα), Ντουρμισάι(46′ Φελίπε)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ