Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1: Αποχαιρέτησε τη σεζόν με τριάρα

Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1: Αποχαιρέτησε τη σεζόν με τριάρα

Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο.

Με νίκη ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Ιωνικός, με την ομάδα της Νίκαιας να επικρατεί εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-1, για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Μια νίκη μάλιστα που ανέβασε τον Ιωνικό 7ο με 45 βαθμούς και του έδωσε την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Σπανού στις 7 αναμετρήσεις που έδωσε είχε 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός μπορεί να γλίτωσε τα μπαράζ, αλλά σε καμία περίπτωση στο Αγρίνιο δεν είναι ευχαριστημένοι για την πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν, αφού τα Καναρίνια τερμάτισαν στην 11η θέση, με 37 βαθμούς σε 33 ματς.

Οσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι, τα γκολ της νίκης για τον Ιωνικό πέτυχαν οι Ντάλσιο (9’), Τουράμ (62’) και Μάντζης (86’), ενώ ο Παναιτωλικός είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα σε 1-1 στο 47’ με τον Καρέλη. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η επιστροφή του Γιώργου Λιάβα στην αγωνιστική δράση, με τον αμυντικό του Παναιτωλικού να αγωνίζεται για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2021 και τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό της αναμετρήσεις. Στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού.

Μετά από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Ντάλσιο και αυτός με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Πέντε λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Βέργο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.  Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αγρινίου είχε δύο ακόμα ευκαιρίες, με Αντούνες και Λάρσον, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί, με το πρώτο 45άλεπτο να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ιωνικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 47’ ισοφάρισε σε 1-1, με κεφαλιά του Καρέλη μετά την ωραία σέντρα του Αποστολάκη. Μετά το 1-1 οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έψαξαν το γκολ, που θα τους έδινε ξανά το προβάδισμα. Στο 52’ και στο 55’ απείλησαν με τους Λένις και Πογκοσιάν, αλλά ο Ανέστης είπε και στους δύο «όχι». Η… τρίτη όμως ήταν η φαρμακερή.  Ο Τουράμ νίκησε τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και έκανε το 2-1 για τον Ιωνικό, ενώ στο 86’ ο Μάντζης με κεφαλιά, μετά την ωραία σέντρα του Μύγα, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα και σφραγίζοντας την 6η νίκη της ομάδας της Νίκαιας στα φετινά πλέι άουτ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χριστοδούλης, Ρομαό, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Μύγας (89′ Γκοτσούλιας), Βαλεριάνος (90′ Κιάκος), Πογκοσιάν (61′ Μάντζης), Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις (90+1′ Καμπράλ), Τουράμ (84′ Πλατέλλας).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (88′ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες (84′ Μπελεβώνης), Αντούνες, Μόρσεϊ (88′ Μπαρμπόσα), Νταγκό (46′ Kαρέλης), Ντουάρτε (84′ Λιάβας), Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ