Χωρίς δύο στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς δύο στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, αλλά χωρίς τους Ιωαννίδη και Σάντσες ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του συνολικά 24 παίκτες ενώ άφησε εκτός τους Ιωαννίδη και Σάντσες, με τον πρώτο να… τρέχει ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (17/5, 20:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ